Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » DE UNDE NU E, NICI DUMNEZEU NU CERE! Scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu

DE UNDE NU E, NICI DUMNEZEU NU CERE! Scrisoare deschisă adresată președintelui Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu 

Dragă Adrian,

Am citit ultima ta epistolă și trebuie să mărturisesc faptul că nu m-a surprins deloc substratul mustind de ură și nici tonul revanșard. Cunoscându-ți trecutul și modul prin care te-ai cățărat în funcții, îți înțeleg frustrările. De altfel, comportamentul tău este tipic pentru cineva care s-a condus toată viața după filozofia iederei: numai târându-te te poți înălța!

Îți reamintesc, Adrian, că alegerile locale s-au terminat cu mult timp în urmă. Din păcate, tu ai ales să rămâi încremenit în proiect și, timp de 8 (opt) luni de zile, nu am auzit din gura ta altceva decât ”dezastru”. Și, ca orice apostol al dezastrului care se respectă, nu ai mai avut timp să și creezi ceva. Nu ai fost capabil, Adrian, nici măcar să dai cu var la ceea ce am construit eu!

În timpul ”jafului” PDL în Dâmbovița au fost create peste 4000 de locuri de muncă, în timp ce sub ”inteligenta” ta conducere s-au distrus peste 4500 de joburi. Iată o ”realizare” pentru care și grecii te-ar invidia! În ceea ce mă privește, îți recomand să stopezi ”opera” de demolare a economiei dâmbovițene. Și ai putea, pentru început, să te ocupi de drama muncitorilor de la COST (Mechel), chiar dacă, așa cum știe toată lumea, ai fost avocatul patronilor ruși. Altfel, nu pot decât să constat ”consecvența” cu care susții firmele rusești, doar abia ce ai încheiat un contract de furnizare combustibil pentru CJD cu firma Lukoil!

Adrian, așa cum ți-am promis, în fiecare săptămână îți voi adresa câte o întrebare despre câte o firmă. Întrebarea de săptămâna aceasta este simplă, așa încât până și tu ar trebui să o înțelegi: este adevărat că firma T., având ca proprietar pe denunțătorul de la DNA al lui Ion Stan, are afaceri cu Consiliul Județean? Și dacă nu ți se pare prea greu, poate ne explici și pe ce ai cheltuit tu 600 de miliarde de lei vechi, în primele 6 luni de mandat, în contextul în care drumuri nu s-au reabilitat iar lucrările la Spitalul Județean au fost oprite.

În încheiere, aș vrea să te ajut arătându-ți ceea ce este evident pentru toată lumea, mai puțin pentru tine: ai urgent nevoie de îngrijire de specialitate! Comportamentul tău din ultima perioadă indică faptul că ai căzut victimă maladiei obsesiv-compulsivă. Te sfătuiesc să ai grijă de sănătatea ta, până nu e prea târziu!

A ta obsesie,
Dep. Florin Popescu

View My Stats