Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » CONFERINŢA PSD, ÎNTRE APATIE ŞI PLICTIS! Nici măcar aplauzele nu au mai avut convingerea de altădată

CONFERINŢA PSD, ÎNTRE APATIE ŞI PLICTIS! Nici măcar aplauzele nu au mai avut convingerea de altădată 

Conferinta Judeteana a PSD Dambovita, prima dupa inlaturarea totala a lui Ion Stan, s-a consumat sub auspiciile tensiunii, suspiciunii si neîncrederii. Se vedea de la o posta cum corabia organizatiei pluteste inca in deriva.

Tutuianu, singurul capitan candidat, a intentionat sa isi creeze un echipaj loial. Eventual, format numai din marinari tineri. Sala nu pare sa fii raspuns la unison la dorintele sefului. Nici aplauzele nu mai erau cele de altadata.

Multa apatie, susoteli,coate, priviri scrutatoare. Nici liderii veniti de la Bucuresti nu aveau o dispozitie taman buna. Falsi, rigizi, umbriti de un soi de indiferenta.

Rovana Plumb nu mai avea zambetul electoral de altadata. Era rece, cu gandurile duse in alta parte. Discursurile candidatilor pentru functiile de vicepresedinti au mai adus buna dispozitie. Aplauze mai intensificate cand Alin Manole a amintit numele lui Adrian Nastase si pe cel al lui Ion Stan. In acel moment Adrian Tutuianu si-a ridicat surprins, sprancenele.

Gheorghe Ana, fost presedinte al Consiliului Judetean, a avut un discurs de politician adevarat. A indemnat la unitate, luciditate si munca in folosul cetateanului. Politicos, i-a indemnat pe delegati sa-l voteze pe Tutuianu ca presedinte. Moment in care senatorul Ion Chelaru, vicepresedinte al PSD, a exclamat-hopa! Ca si cum nu se astepta la o astfel de declaratie din partea lui Gheorghe Ana.

Gest necugetat intr-o astfel de conjunctura. La obiect au vorbit primarii Danut Gabriel Sandu si Sorin Ionita. Mirel Nica a reusit sa electrizeze sala prin mesajul simplu si sincer. A vrut sa atraga atentia ministrei Plumb asupra situatiei sale incerte de la Agentia de Mediu, spunand ca acum partidul l-a rasplatit pentru munca sa de ani de zile cu postul de femeie de serviciu la APM.

Rovana Plumb nu era in sala in momentele in care Mirel Nica se deslantuia, pe bune dreptate. Teodor Vasiliu a inmanat diplome ironizatoare unor lideri PSD. Nominalizarile, chiar daca au deranjat, ce-i drept s-au potrivit. Rovana Plumb – Mama e numai una. Valentin Calcan – Pestera lui Ali Baba. Victor Sanda – Nepotul de aur. Ce mai, sala s-a distrat! Încă ceva, Organizaţiei PSD Dâmboviţa i-au lipsit trandafirii…

View My Stats