Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 22, 2024
Sunteți Aici Home » FELICITĂRI » CĂLĂRAŞI: Traficanţi de droguri, prinşi în stradă!

CĂLĂRAŞI: Traficanţi de droguri, prinşi în stradă! 

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi, au prins în flagrant delict, în Olteniţa, trei bărbaţi, cu vârste între 19 şi 25 de ani, care aveau asupra lor 70 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, precum şi 2.000 de lei.

Potrivit IPJ Călăraşi, ulterior, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în Olteniţa şi în Chirnogi, la persoane bănuite că ar fi implicate în activitatea infracţională, iar de la locuinţele a doi bărbaţi, din Chirnogi, au fost ridicate 640 de grame de fragmente vegetale.

Trei dintre persoanele bănuite au fost reţinute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, iar faţă de alte două persoane implicate a fost luată măsura controlului judiciar.

La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa – I.P.J. Călăraşi şi jandarmi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

View My Stats