Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » OPINII » ARGUMENTELE… SĂRĂCIEI

ARGUMENTELE… SĂRĂCIEI 

Se scumpește apa și canalul! Spălați-vă mai puțin,trageți apa o dată pe zi, eventual adunați de la streașină apă de ploaie.  Altfel nu veți reuși să supraviețuiți în condiții optime. Adică, să aveți pe masă măcar un crod de pâine asortată la o bucată de salam ce trosnește de euri. Vor mai veni scumpiri.

Aveți puțintică răbdare, nu poate și guvernul ăsta să le facă pe toate la foc automat. Săracul. Pe rând. Așa este mai frumos. Democratic. Trebuie să ne placă fiindcă nu avem încotro. Suntem tot în criză . Criza crizei. Mama mă-si! Noi, suntem vinovați. Nu vrem să ne ducem viața pe cartelă.

Facem risipă de vorbe. Comentăm zadarnic. Votăm ca chiorii. În capul nostru se sparg borcanele incapabililor care conduc.Ține! Este plin de cucui dar mai poate primi lovituri. Strângem cureaua? Nu. O aruncăm de tot. Ce să ne mai chinuim și cu datul la găuri.

Dacă mâine-poimâine, se gândește Ponta să ne impoziteze și găurile de la curea. Îl consideră progres. Bunăstarea lipsurilor. Trăiți la negru! Nu mai contabilizați neajunsurile. Se poate băga la forfetar!

View My Stats