Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » ALT CAZ DE INCEST ÎN DÂMBOVIȚA? O fată de 14 ani susține că tatăl a violat-o, apoi a obligat-o să facă sex și cu 9 prieteni

ALT CAZ DE INCEST ÎN DÂMBOVIȚA? O fată de 14 ani susține că tatăl a violat-o, apoi a obligat-o să facă sex și cu 9 prieteni 

La nicio lună distanță, polițiștii dâmbovițeni anchetează un nou caz de incest în județ. Este vorba, ca și la Vulcana Pandele, tot de o fată de 14 ani.

Aceasta susține că tatăl ei a violat-o, după care a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu încă nouă bărbați, se pare ca să facă el rost de bani. Se vehiculează suma de 200 de lei.

Scenele de coșmar s-au petrecut în casa părăginită a familiei, situată în satul Bădeni, comuna Runcu. Fata a povestit toată tărășenia unei verișoare, care la rândul ei a informat-o pe mătușa sa.

Primarul comunei, Gheorghe Brebeanu, ne-a declarat că tatăl adolescentei ar avea probleme psihice și ar fi bine să fie internat într-un spital de profil, însă diagnosticul trebuie confirmat de medici.

În sat, oamenii vorbesc că fata de 14 ani nu era ușă de biserică, stătea mai mult plecată de acasă.

Pe fir, au intrat Poliția și Protecția Copilului. ”Pe data de 15 ianuarie, această fată a sesizat Poliția că a fost abuzată de tatăl său. S-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub supravegherea procurorului, urmând să se ia măsurile care se impun în astfel de situații”, ne-a declarat agent de poliție Raluca Trandafir, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița.

Foto: evz.ro

View My Stats