Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » 8,3 miliarde de lei pentru inimile dâmbovițenilor

8,3 miliarde de lei pentru inimile dâmbovițenilor 

Secția Cardiologie a Spitalului Județean de  Urgență din Târgoviște a căpătat o înfățișare nouă, după ce clădirea a fost supusă unor ample lucrări de reparații capitale ce au constat în izolarea termică, reabilitarea și recompartimentarea saloanelor, refacerea instalațiilor, înlocuirea mobilierului, cu piese adaptate afecțiunilor cardiace, donate în mare parte de unități spitalicești din Germania.
Investiția s-a ridicat la 8,3 miliarde de lei vechi, din care 5,3 miliarde de la Consiliul Județean Dâmbovița si 3 miliarde de la Ministerul Sănătății.
Panglica inaugurală a fost tăiată sâmbătă, de ziua mondială a Sănătății, de către managerul spitalului, Lavinia Ionescu, președintele Colegiului Medicilor, Jean Popescu și șeful secției de Cardiologie, Olga Voicu.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Florin Popescu a anunțat că urmează să fie inaugurate în scurt timp alte secții  în care au fost efectuate reparații capitale, prima dintre acestea fiind medicina legală, în aproximativ două săptămâni.

Adriana Răceanu

View My Stats